Talvirenkaat


Continental

IceContact 3
Täysin uudenlainen nastarengas.
Fantastinen pito jäällä sekä huomattavasti paremmat käsittelyominaisuudet märillä, loskaisilla ja lumisilla teillä. Testien kärkirengas!
 

ContiVikingContact 7 kitka
Tuulilasin (11/2021) testivoittaja ja paras kitkarengas Tekniikan Maailman (17/2021) testissä. Erinomaiset pito- ja jarrutusominaisuudet jäisillä ja lumisilla tien pinnoilla. Täydellinen ohjautuvuus kaikenlaisissa talviolosuhteissa.

 Nokian

Nokian Hakkapeliitta 10
Talven 2021 uutuus Nokian Hakkapelitta 10 -nastarengas sekä sähköautoihin ja hybrideihin suunniteltu Hakkapeliitta 10 EV -malli.
Renkaiden tuplanastateknologia tuo huippuluokan turvallisuutta jäällä ja lumella.

Nokian Hakkapeliitta R5 kitka
Kitkarengas, joka tarjoaa täydellisen yhdistelmän turvallisuutta ja mukavuutta, ja joka sopeutuu kaikkiin talven kelivaihteluihin.


Gislaved

Gislaved Nord*Frost 200
Continentalin valmistama hyvä keskihintaluokan talvirengas. Tri-Star nastojen kevyt rakenne pienentää tietä kuluttavaa vaikutusta ja takaa paremman jääpidon kaikkiin suuntiin verrattuna “perinteiseen” nastaan.

Yleisimpiin rengaskokoihin tarjolla myös Gislavedin kitkarenkaat Soft*Frost 200.Toyo

Toyo Observe Ice-Freezer
Japanilaisen valmistajan nastarenkaat: suunniteltu vaativiin talviolosuhteisiin siten, että renkaan suorituskyky säilyy läpi koko käyttöiän. Täydet pisteet pidossa lumella ja jäällä.

Toyo Observe GSI-6 kitka
Uusi kitkarengasmalli tunnetulta japanilaiselta valmistajalta. Erityisesti vesi- ja loskakelin ominaisuuksia on parannettu
edeltävään malliin verrattuna, lumi- ja jääpitoa unohtamatta.


Rengas X

Rengas X on hintatietoisen valinta! Kokemuksiemme ja saatavuuden mukaan valikoitu nastarengas.

Huom. Hinnat alkaen:


Hankook ja Nexen

Meiltä myös Hankook ja Nexen talvirenkaat, kysy tarjousta.


Renkaan koko

Katso renkaan kokomerkintä renkaasta. Rekisteriotteeseen saattaa olla merkitty eri kokoiset renkaat kuin autossa on alla.

Merkinnät tarkoittavat seuraavaa: esim. 215/55 R16 on 215 mm leveä, 55 % korkea suhteessa leveyteen ja sopii 16 tuuman vanteelle.Tiesithän?
Talvirenkaiden minimi urasyvyys pääurassa on vähintään 3 mm.
Suosittelemme kuitenkin turvallisuutesi vuoksi muutaman millin suurempia urasyvyyksiä.
Hinnastot päivitetty 06.11.2023