Osaavaa korjauspalvelua kaikkiin merkkeihin

Meillä hoituu käden käänteessä niin kolarikorjaus, autohuolto kuin auton lasien vaihdot. Hoidamme sekä pienet että suuret kolarikorjaukset kaikkiin automerkkeihin vankalla ammattitaidolla. Vaihdamme myös kaikki auton lasit laadukkaita tarvikkeita käyttäen. Lisäksi saat meiltä renkaat, vanteet ja asennukset sekä tarjoamme rengashotellipalvelut alkaen 85 €/kausi.

 


 

Kolarivauriokorjaus

Kolarikorjaus onnistuu nopeasti ja vaivattomasti

Teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa ja meillä on käytössä yhteensopiva WinCabas -vauriolaskentaohjelmisto, joten sinun ei tarvitse kuin sopia aika korjaukselle ja huolehtia vahinkoilmoituksen tekemisestä, me hoidamme loput. Hoidamme vanhinkotarkastuksen puolestasi ja autamme sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen täyttämisessä sekä järjestämme sinulle sijaisauton.

Teemme kolarikorjaukset kaikkiin merkkeihin, malliin ja ikään katsomatta. Kolarikorjaus onnistuu vaikka vakuutusyhtiö ei olisikaan maksajana. Tällöin voi olla järkevää käyttää käytettyjä tai edullisempia tarvikeosia. Meillä on huippuvälineet ja ammattitaito vaativiinkin oikaisutöihin.

Löydät lisää hyödyllistä tietoa sekä vahinko- ja käyttötarveselvityskaavakkeet täältä.

Mikäli olet kiinnostunut tietämään tarkemmin käyttämistämme menetelmistä ja laitteista, kerromme sinulle mielellämme lisää.

 


 

Tuulilasin vaihdot

Kaikkien lasien vaihdot ammattitaidolla

Haljennut lasi heikentää autosi turvallisuutta ja se tulisi vaihtaa välittömästi uuteen. Tiesithän myös, että kulunut tai paljon kiveniskemiä sisältämä tuulilasi on erittäin suuri turvallisuusriski? Näkyvyys heikentyy merkittävästi ja onnettomuustilanne voi tulla yllättäen eteen.

Onneksi lasien vaihto on meillä nopeaa, edullista ja ammattitaidolla suoritettua. Turvallisuutesi on meille tärkeää, joten käytämme vain laadukkaita ja alkuperäislaatuisia tarvikkeita.

Ota meihin yhteyttä, niin annamme sinulle tarjouksen tuulilasin tai muun lasin vaihdosta!