Kesärenkaat


Continental

Continental PremiumContact 7

Kevään 2023 uutuus! PremiumContact 7 tarjoaa erinomaista mukavuutta, luotettavaa turvallisuutta ja paremman kilometrisuoriteen riippumatta siitä, minkä käyttövoiman valitset. Tarkka käsiteltävyys sekä märällä, että kuivalla tiellä.

Continental UltraContact

UltraContact on kesärengas, jossa yhdistyvät erittäin hyvä kulutuskestävyys ja Continentalin edellisistäkin rengasmalleista tutut suorituskyky ja turvallisuus kaikissa olosuhteissa. Renkaan pintakuvio on hiljainen ja vierintävastus pieni.Gislaved

Gislaved Urban*Speed

Moderni rengas pieniin- ja keskiluokan autoihin. Hyvät käsittelyominaisuudet ja kulutuskestävyys.

Gislaved Ultra*Speed 2

Erinomaista pitoa ja tarkkaa ajettavuutta kovillakin nopeuksilla. Hyvä pito ja tarkka ohjaustuntuma sekä luotettavat märän kelin ominaisuudet.


gislaved


Matador

Matador Hectorra 5

Kevään 2023 uutuus! Uusi Hectorra 5 tarjoaa tasaista suorituskykyä ja mukavuutta. Edeltäjäänsä parempi kulutuskestävyys ja matalampi vierintävastus – pidempi elinkaari ja parempi polttoainetaloudellisuus.

Matador MP47 Hectorra 3

Hyvä ja turvallinen kesärengas keskihintaluokkaan, made by Continental.

Matador MP82 Conquerra 2

Turvallisuutta ja mukavuutta SUV ja 4×4 luokkaan. Mukava ja hiljainen rengas hyvillä käsittelyominaisuuksilla.matador


Toyo

Toyo Proxes Comfort

Proxes Comfort on kehitetty tarjoamaan ensiluokkaista vakautta ja mukavuutta SUV- ja henkilöautoihin. Uusi kulutuspintaseos ja sisäinen rakenne antavat renkaalle paremman vakauden suurissa nopeuksissa, luotettavan ajettavuuden ja erinomaisen jarrutustehon.

Toyo NanoEnergy 3

NanoEnergy 3, uusimman Nano Balance-teknologian tulos, sopii pienemmille ja keskikokoisille autoille. Hiljainen ja polttoainetehokas rengas. Pitävään ja vakaaseen ajoon sekä kuivilla että märillä teillä.

Toyo Proxes CF2

Vaikeillakin pinnoilla ajamiseen soveltuva rengas hyvällä ja kestävällä pidolla. Tämä rengas sopii kaikkiin vähän suuritehoisempiinkin autoihin.
Nokian

Nokian Hakka Blue 3

Uusi Hakka Blue 3 tarjoaa turvallisuutta ja ajomukavuutta tilanteisiin, joissa niitä eniten tarvitaan. Tässä kesärenkaassa yhdistyy märkien teiden turvallisuus sekä luotettavuus ja hiljainen vierintä. EU-rengasmerkinnässä renkaan märkäpitoluokka on A eli paras mahdollinen. Rengas on suunniteltu tehokkaisiin keskikokoisiin henkilöautoihin ja urheilullisiin perheautoihin.

Nokian Hakka Green 3

Pohjoisen vaihteleviin keleihin suunnattu Nokian Hakka Green 3 -kesärengas yhdistää taitavasti märän kelin turvallisuuden ja kepeän rullaamisen. Pienempiin ja keskikokoisiin henkilöautoihin suunnatun Nokian Hakka Green 3:n valikoimaan kuuluu kattavasti kokoja myös hybrideihin ja sähköautoihin.

Nokian Hakka Black 3

Nokian Tyres Hakka Black 3 vakuuttaa täsmällisellä ajotuntumalla, ensiluokkaisella pidolla ja alhaisella äänitasolla. Märkäpito on EU-merkkinnän parhaassa A-luokassa. Hakka Black 3 on sopii erinomaisesti urheilullisiin autoihin, sähköautoihin ja hybrideihin.
Rengas X

Rengas X on hintatietoisen valinta. Kokemuksiemme ja saatavuuden mukaan valikoitu kesärengas.

Huom. Hinnat alkaen:


Renkaan koko

Katso renkaan kokomerkintä renkaasta. Rekisteriotteeseen saattaa olla merkitty eri kokoiset renkaat kuin autossa on alla.

Merkinnät tarkoittavat seuraavaa: esim. 215/55 R16 on 215 mm leveä, 55 % korkea suhteessa leveyteen ja sopii 16 tuuman vanteelle.Tiesithän?
 Kesärenkaiden minimi urasyvyys pääurassa on vähintään 1,6 mm.
Suosittelemme kuitenkin turvallisuutesi vuoksi muutaman millin suurempia urasyvyyksiä.
Hinnastot päivitetty 26.01.2023